Rijeka KVIG – Prostejov 3:1

Pauza u nogometnom prvenstvu često nas odvede u dvoranu pa kad već nismo bili poželjni na umjetnom malonogometnom spektaklu gdje preplaćene zvijezde loše igraju mali nogomet odlučili smo dati podršku trenutno jedinom pravom riječkom kolektivu.
Iako se pojedinačno išlo bacit” oko na žensku odbojku koja niže trofeje godina i unatoč tome ne rasprodaje ekipu, ovoga puta interes je bio veći s obzirom da se radilo o odlučujućoj utakmici za plasman u osminu finala Lige prvaka. Definitivno su cure zaslužile podršku, pravu navijačku. Okupljanje je bilo u kafiću kraj dvorane, odakle se uz baklje kreće prema dvorani te se ulazi uz pjesmu i postavlja se transparent.
Unatoč tome, što su prekidi u odbojci česti nije nas dao smesti preglasan razglas, ni to što je prvi set glatko izgubljen. Na krilima publike osvaja se drugi set te u trećem najizjednačenijem je atmosfera došla do usijanja te se pojavila i baklja, no brzo je sankcionirana te se tenzije smiruju i nastavlja se s navijanjem u ključnom setu kojeg Riječanke dobijaju dva razlike. Posljednji četvrti set bio je prava rapsodija, podigli smo dvoranu iz letargije te su pljeskom pratili ritam naših pjesama te uvjerljivo slavile pobjedu i plasman u drugi krug. Nakon završetka, igračice dolaze zahvaliti na podršci, a najhrabrije preskaču ogradu i dolaze do nas.
Svaka čast igračicama koje mogu biti primjer mnogim drugim riječkim klubovima, a pogotovo raznim zvijezdama koje oblače sveti dres!!

Klub Navijača Armada Rijeka