Sretan Božić i Nova 2010 godina

U danima kada Božićem, jednim od najvećih kršćanskih blagdana, obilježavamo sjećanje na rođenje Isusa Krista a godina broji svoje posljednje dane vrijeme je da se prisjetimo svega dobroga i lošega što je obilježilo ovu navijačku godinu.
U godini koja je iza nas ne možemo biti pretjerano ponosni rezultatima kluba koji je u drugom dijelu godine sve više i više rasipao svoj ugled. Drugi dio godine donio je još jednu sramotu, u Luksemburgu se dogodila ružna međusobna tučnjava naših pripadnika koju treba čim prije zaboraviti. No unatoč tome možemo biti zadovoljni nekim stvarima. Kako je godina odmicala prema kraju, naša grupa i domaća tribina jačale su te izgledale sve bolje i bolje. Broj navijača raste, pojavljuju se nova lica, koreografije se izrađuju za gotovo svaku domaću utakmicu, pirotehnika se više ne pali samo na derbijima. Klub se prati na svim gostovanjima, a isto tako, najvjerniji prate reprezentaciju u Rumunjskoj, Engleskoj, Slovačkoj i na drugim gostovanjima.
Posebno ponosni možemo biti porukom koju smu uputili na utakmici reprezentacije u Rijeci. “Dosta je sukoba kad igra Hrvatska, najveća svetinja.”, “Sjetite se na ponosne dane, kada jedan uz drugoga stane!” . Poziv, apel, molitva za zajedništvo urodili su plodom, Rijeka je ugostila našu reprezentaciju i sve njene navijače, a poruka mira pogodila je u srce svakog hrvatskog navijača.
Neka nam godina 2010. donese čim više sreće i zadovoljstva sa našim klubom te što više zajedništva među Armadom i svim navijačima Rijeke. Neka se nastavi mir na utakmicama reprezentacije, neka ljubav prema klubu i domovini prevladaju mržnju.
U tom duhu, Klub navijača Armada Rijeka želi blagoslovljen Božić svim svojim pripadnicima i ostalim navijačima Rijeke te sve najbolje u novoj 2010. godini!!
KN ARMADA RIJEKA

Klub Navijača Armada Rijeka