Učlanjivanje u KN Armada

U tjednu od 8.-14. veljače KN Armada Rijeka nastavlja s upisom članova za 2010. godinu. Osim što je čast i dužnost svakoga tko se smatra Armadom da bude njezin član, članskom iskaznicom ostvarit ćete i popuste za organizirana gostovanja. Posebno naglašavamo popuste za članove ispod 16 godina koji će uz člansku iskaznicu za odlaske na gostovanja ostvariti znatne popuste. Cijena izrade članske iskaznice je 50 kuna a za mlađe članove, ispod 14 godina starosti, 20 kuna.
Pozivamo sve svoje stare članove da obnove članstvo, a nove da se učlane za 2010. godinu. Stari članovi neka donesu staru člansku kako bi zadržali stari članski broj iz 2009.godine. Članstvo se može obnoviti u Klubu navijača na Kantridi od ponedjeljka do petka od 18-19 sati te ujutro od 11-12 sati ukoliko želite da vam iskaznica odmah bude gotova.
Za sve informacije možete se obratiti na e-mail adresu: clanske [@] armada-rijeka.hr gdje redovni stari članovi mogu naručiti izradu iskaznice koju mogu podignuti u dogovoreno radno vrijeme (11-12, 18-19 sati)

Klub Navijača Armada Rijeka