Zagreb – Rijeka 1:1 (27.02.2010)

Dugoočekivani nastavak prvenstva odnio nas je u Zagreb i to u petak popodne. Stotinjak ljudi krenulo je na sve načine, organizirani bus stigao je na vrijeme, a ostatak kolone kasnio je dvadesetak minuta pa nije stigao sudjelovati u poruci onima preko. Pljusak je već dobrano natopio travnjak i nas kad smo se smjestili u kop iza udarnih transparenata. Tako se digao ženski lik na zastavi, a ispod poruka: Odite se liječit” i Loptanjem protiv fobije od žena! Navijanje prigodno, riječko, rokersko i zabavno: Pedere nabijam na kurac, a žene na kitu ili skraćeno PNNKAŽNKT!
Uz bubanj navijanje je konstantno, a borbenost igrača na terenu bila je ohrabrenje nakon prošle polusezone. Dobivamo neiskusni gol iz kontre pa smo već pomislili da nam slijedi već viđeno, no kako kaže čovjek iz mase: Najbolji smo kad je najteže i tako biva. Dižu se barjaci puni vode i kreće lagano uzdizanje prema euforiji koja nastupa kada ?alović postiže gol i cijela ekipa dolazi ispod tribine slaviti, a među nama delirij do kraja utakmice uz pjesmu: I pjeva satima…! Pravo veselje svih od najstarijih do najmlađih kojih je ovaj put bio dobar broj, svi mokri do kože pjevaju i zadovoljni odlaze nazad put najdražeg grada!
Armada i to je to!
Idemo dalje, već u subotu dolazi Cibalia i bit će pravi derbi na tribinama, na terenu, a kako su nam klub godinama određeni srozavali do dna, sada treba bit vojska najjača!

Klub Navijača Armada Rijeka