Hrvatski Dragovoljac – Rijeka 2:2 (03.12.2010)

Konačno je gotovo! Prvi dio prvenstva završio je gostovanjem u Sigetu gdje se skupilo 50-60 pripadnika Armade na montažnim tribinama. Snijeg je odgodio početak utakmice za pola sata pa je tako da mogućnost svima da kroz prvo poluvrijeme stignu na utakmicu s obzirom da je bio radni dan, a kroz Gorski kotar pratio nas je snijeg. U prvom poluvremenu sve se i dogodilo, četiri gola u blatu, dva sa po svake strane dok u drugom poluvremenu sve se svodilo na valjanje u blatu i sklizanje po ledu te grudanje i dovikivanje s domaćim Crnim ratnicima.
Navijanje povremeno da se zagrijemo i ponadamo da možemo bar pobjediti zadnju ekipu na tablici, no kad pogledaš teren i uvjete oko sebe jedva čekaš krenuti s ekipom zajedno nazad u Rijeku i odmoriti se, a već po putu nazad opet jedva čekaš neku novu avanturu u HNL. Igrači u bijelo-smeđim dresovima bili su ispraćeni s dvije pjesme: Bio sam naivan, zaljubljen i mlad, volio sam Rijeku, volim je i sad; te: Volim te Rijeko!
Pohvale svima koji su ovu polusezonu vukli po gostovanjima uz Rijeku i na radne dane i bez para i po par gostovanja zaredom, stopom, autima, vlakovima, neorganizirano, organizirano…Krepat ma ne molat!

Klub Navijača Armada Rijeka