Varaždin-Rijeka 3:0

Novi predsjednik, stari igrači, stare navike…po tko zna koji put smo naivno očekivali da će nas Rijeka ugodno iznenaditi ali nastavila se priča iz jesenskog dijela i mučenje.
Stotinjak pripadnika Armade došlo je u Varaždin pogledati novu Rijeku ali morali smo se zadovoljiti pobjedama u pripremama jer već klasično Rijeka je utakmicu otvorila primljenim pogotkom kojega nisu vidjeli oni sretnici koji su kasnili. Navijanje nakon toga bilo je povremeno i to još dok smo stvorili neke prilike i nadu da će se preokrenuti utakmica, a kada smo u sudačkoj nadoknadi opet dobili gol znali smo da nam se sprema nešto loše pa su igrači ispraćeni povicima: Štrajkajte pederi! Kada je u drugom poluvremenu pao i treći gol više nije bilo spasa ni za najveće optimiste.
Brazil, Brazil! Korner tri, penal! Hoćemo plaću! Neke su pjesme koje su “bodrile” naše “nogometaše” u totalnom raspadu sistema u drugom poluvremenu, korner se slavio kao gol, udarac ako je koji i bio poput pobjede, a kriva dodavanja prekidale su navijanje svako toliko do novog osvajanja lopte.
No, unatoč svemu Rijeka je imala podršku svojih navijača koji je prate svugdje i imat će Rijeka svoje navijače pa tako i u subotu ovu i svaku slijedeću.
Krepat ma ne molat!

Klub Navijača Armada Rijeka