Rijeka – Karlovac 0:0 (05.03.2011)

Nula, nula, nula…! Nakon varaždinske blamaže igrači Rijeke na Kantridi još jednom su nam priredili razočaranje pa sad više to ne liči na razočaranje nego na uobičajeno lošu predstavu. Za razliku od Varaždina vratili su jedino volju i trku, no ona bi ionako morali biti ono osnovno u svakoj utakmici, a pogotovo u prvenstvenoj pred svojim navijačima. Nakon onakve pozivnice u Varaždinu umjesto transparenta skupilo smo se iza velike poruke, izvučene iz slične prošlosti: Mi idemo svuda, a vi igrate bez muda!!
Nakon desetak minuta skupljanja krećemo s navijanjem kroz prvo poluvrijeme ali bez prave prilike za veselje tako da su već na izlasku s poluvremena dobili poruku: Vratite nam našu Rijeku…
U 60. minuti nekoliko barjaka se zavijorilo i zastava na 2 motke većinom kvartovskih. U drugom poluvremenu bolje navijanje, a i time se pojačava igra tj. tempo igrača u bijelim dresovima, no strah se nadovezuje na ono “igrate bez muda” pa Rijeka tako osvaja (!) na Kantridi protiv Karlovca (!) bod “ko Učka” a kraj susreta dočekan je povicima: Štrajkajte pederi, a zvižduci ostalih tribina jasna su poruka igračima koji su došli pozdraviti Zapad i Armadu.

Klub Navijača Armada Rijeka