Rijeka – Split 2:0

Rijeka je ponovno istrčala na Kantridi, s obzirom na pauzu zbog reprezentacije i sva događanja u i oko kluba, činilo se ove nedjelje da za nas počinje novo prvenstvo. Počela je sezona jakni, šalova i kapa te termin nedjelja, podsjetnik na neka prošla vremena. Navijanje u prvom poluvremenu slabije, povremeno par pjesama za zagrijavanje.
Kada je već dobar dio ljudi bio na pivi ili krenuo pojavio se Križman i iz slobodnog udarca/ubačaja doveo Rijeku u vodstvo za slavlje na Kantridi prije poluvremena. U drugom poluvremenu od 60. minute kreće pravo konstantno navijanje koje je trebalo Rijeci da zadrži vodstvo, a prava euforija nastala je zajebancijom na račun vratara Splita, Vukovića. Mladić se našao između tri vatre, podno stijena od kud je zajebancija krenula, B tribine i Zapada. Na koncu je cijeli stadion skandirao Jaaavi se..no mladić je očito kućnim odgojem naučio da se javlja s tri prsta pa je tako skrivećki prema sve tri strane pokazivao tri prsta zadnjih 10-ak minuta.
Cijeli stadion priključio se u Tko ne skače, dalmatinac je… Volim te Rijeko, a vrhunac delirija nastao je u sudačkoj nadoknadi kada je vidno iznervirani vratar RNK Splita očajnički krenuo na jednu visoku loptu na 25 metara tamo se glavama sudario sa svojim suigračem što je omogućilo Stepčiću da iz tog sudara krene sam prema golu i loptu zakuca u mrežu za još jedno slavlje nakon slavljenja sudara protivničkih igrača. Susret se nakon što su iznešeni s travnjaka nije nastavio te je to bio znak za zajedničko slavlje navijača i igrača podno Zapada, a kapetan Čagalj naredio je suigračima da podijele garnituru dresova s nama. Također smo zajedno s igračima otpjevali i najavili gostovanje u subotu na Maksimiru… Zora rudi..!
Bila je to dobra stara nedjelja na Kantridi, poznata ekipa na jednom mjestu, piva, zajebancija i zadnje ali najvažnije podrška Rijeci te pobjeda!

Klub Navijača Armada RijekaKontakt

KNA email

Šaljite nam materijale na

ARWeb_mail

© Armada Rijeka 1987