Turska – Hrvatska 0:3 (11.11.2011)

Raznim putevima i rutama 20ak pripadnika Armade otišlo je na 1500 km udaljeno gostovanje, na odlučujuću utakmicu dodatnih kvalifikacija u Istanbulu protiv starih poznanika – Turske. Na tribinama smo se smjestili iza udarnog transparenta za repku – Armada Hrvatska. U ukupnoj brojci od cca 300 ljudi na gostujućem sektoru sudjelovao je osim nas i dobar dio drugih klupskih navijača, a još dio njih je zbog problema s vaučerima ostao ispred stadiona.
Od prve minute krenulo je udarno navijanje s naše strane ali smo s druge strane imali višestruko brojnijeg protivnika što je u kombinaciji s akustičnim stadionom i pleksiglasom ispred nas uz sav trud činilo nepremostivu prepreku za doprijeti pjesmom do igrača. U drugoj minuti Hrvatska zabija za 0-1 , te na našoj tribini dolazi do neviđene eksplozije zadovoljstva i oslobađanja svih emocija nakupljenih još od poraza od Turske na Euru prije 3 godine. Jednakom žestinom slavi se i drugi pogodak naše Hrvatske te ta dva trenutka vjerojatno ulaze u jedne od najjačih navijačkih doživljaja za mnoge koji su bili na stadionu, što zbog plasmana na Euro, što zbog dobre utakmice nakon dugo vremena, što zbog osvete protivniku za poraz na Euru.
U nastavku utakmice navijanje složno i vrlo glasno uz širok spektar navijačkih i domoljubnih pjesama. Uz pobjedničku pjesmu slavi se i treći pogodak, a ono što ovu utakmicu čini posebnom je izostanak bilo kakvih trzavica između navijačkih grupa, iako treba reći da nisu sve grupe bile na stadionu.

Klub Navijača Armada Rijeka