Hrvatski navijači Škabrnji

Otvaranjem dječjeg igrališta u Škabrnji završena je akcija Hrvatski navijači Škabrnji. Zajedništvom svih hrvatskih navijačkih grupa skupljen je novac i izgrađeno igralište za djecu.
Radi se o humanitarnoj akciji pokrenutoj krajem rujna 2011. u kojoj su hrvatske navijačke skupine prikupljale sredstva za izgradnju dječjeg igrališta, prodajom prigodnih majica i drugih rekvizita s motivom akcije „Hrvatski navijači Škabrnji“.
Dječje igralište koje se nalazi se u sklopu vrtića Škabrnja, izgrađeno je od priloga članova hrvatskih navijačkih udruga i njihovih prijatelja, u iznosu od 65.037,50 kn.
Prije odlaska na Europsko prvenstvo, hrvatski navijači okupili su se 03.06. u Škabrnji.
Svečanost završetka humanitarne akcije započeta je paljenjem svijeća na spomen obilježju masovne grobnice, te zajedničkim polaganjem vijenca i odavanjem počasti žrtvama srpske agresije.
Predstavnici KN Armada prisustvovali su otvorenju dječjeg igrališta u Škabrnji gdje im je kao i ostalim navijačkim udrugama uručena zahvalnica od strane općine Škabrnja., a mi se ovim putem zahvaljujemo na gostoprimstvu domaćina.

Foto: Andrija Lučić / CROPIX


 

Klub Navijača Armada Rijeka