Rijeka – Osijek 1:0 (06.04.2013)

Četvrta pobjeda Rijeke u nizu! Rijeka je na Kantridi pobjedila Osijek 1:0 pred više od 5000 navijača, konačno se i nebo rasčistilo pred utakmicu nakon niza kišnih utakmica. Slika s početka utakmice podsjećala je na borbu za ostanak, ali na prilazima stadionu i blagajnama ogromna gužva. Fiskalizacija je zahvatila i kupovinu karata, a na sve to klub i osiguranje su pojačali pretrese kao da igramo protiv najljućeg protivnika tako da se Zapad punio cijelo prvo poluvrijeme. Iza cerada na ogradi i udarnog transparenta tako se nakon 25. minute popunio oveći kop koji je dizao ostale tribine, pratile su i ostale tribine naše navijanje, znaju svi da ova Rijeka zaslužuje podršku i treba joj kako bi nastavila niz.
Drugo poluvrijeme nekoliko puta zagrmilo je “Srcu mome tiha patnja..”, a oko 60. minute još više pojačavamo tempo. Na ogradi se otvara poruka “Habemus Flumen”, a kao i u Vatikanu nekoliko tjedana ranije iza je sukljao bijelim dim uz nekoliko baklji, barjaci u prvim redovima i puno manjih zastava. Tražio se drugi gol, cijeli stadion skače na : Tko ne skače taj za Osijek je! U 90. minuti preko poruke na ogradi prebacuje se drugi dio pa sada piše: Habemus victoriam (Imamo pobjedu), te opet malo bijelog dima jer pobjeda je tu! Nekoliko minuta kasnije kraj utakmice i slavlje na tribinama, igrači dolaze pred Armadu pozdraviti pa se ponovno vraćaju bliže ogradi i stišavaju nas kako bi oni započeli pjesmu: SAMO RIJEKA!!
Sada nam predstoji da u što većem mogućem broju pohodimo Park mladeži u Splitu unatoč tome što je petak, Rijeka je na drugom mjestu i treba tamo ostati jer sada je svaka slijedeća utakmica teža i veća borba, a to znači još jača podrška!


Klub Navijača Armada RijekaKontakt

KNA email

Šaljite nam materijale na

ARWeb_mail

© Armada Rijeka 1987